Veelgestelde vragen

(en onze antwoorden hierop)
Hoe lang duurt de sollicitatieprocedure?

Dat is erg afhankelijk van de type functie en de kandidaten. Soms is de match overduidelijk en kan het heel snel gaan, in andere gevallen hebben we meer tijd nodig om vanuit beide kanten met veel vertrouwen van start te gaan. Gemiddeld duurt een procedure 2-4 weken.

Hebben jullie ook stageplaatsen?

Als we stageplaatsen beschikbaar hebben, maken we daar een aparte vacature voor. Maar laat je niet tegenhouden om jezelf met een goede motivatie onder de aandacht van onze recruiters te spelen en stuur een open sollicitatie als er geen vacatures open staan.

Kan ik ook part-time werken bij Vergelijk.nl?

De meeste functies binnen Vergelijk.nl zijn opgezet voor een full time baan van 40 uur. In uitzonderlijke gevallen definieren we een rol voor part-time bezetting. Dit wordt duidelijk aangegeven in de vacature.

Kan ik doorgroeien binnen het bedrijf?

We zijn een middelgroot bedrijf, zonder strak omlijnde gradaties in functies. Ons uitgangspunt is dat je zoveel mogelijk doet waar je goed in bent. Jij groeit en dus zal je verantwoordelijkheid ook meegroeien. We passen onze organisatie en de rollen en functies daarin regelmatig aan waarbij we inspelen op de dynamiek van de markt.

Kan ik een open sollicitatie sturen?

Jazeker! We zijn altijd op zoek naar talenten en professionals. Ook als we geen open vacatures hebben of er staat geen vacature bij die bij je past, aarzel dan niet om te solliciteren.