Sales

Bouwen aan partnerships

Een omgeving dat bij mij past; hard werken én plezier maken, ruimte voor initiatieven en ontwikkeling en last but not least een hele fijne werksfeer!

Esther

Campaign manager

Relaties bouwen

De afdeling B2B houdt zich voornamelijk bezig met het aansluiten van nieuwe winkels op Vergelijk.nl om het aanbod voor consumenten zo volledig en compleet mogelijk te maken en te houden. Naast de actieve verkoop en acquisitie is de afdeling vooral gefocussed op het bouwen van relaties met winkels. Pas als de winkel succes heeft, kan Vergelijk.nl dat ook hebben. In veel gevallen heeft de verkoper dus ook een adviserende rol als het aankomt op het optimaliseren van het gebruik van de diensten van Vergelijk.nl.

De diensten die we leveren aan winkels bestaat naast de exposure die ze krijgen voor de miljoenen bezoekers, vooral uit het doorsturen van leads. Consumenten orienteren zich op Vergelijk.nl en kunnen de aankoop definitief maken in een van de aangesloten winkels.

 

Fysieke winkels

We maken niet alleen het online aanbod voor consumenten transparant, maar bieden de consument ook inzicht in het aanbod van fysieke winkels. Zo ontstaat een goed overzicht van de markt en kan de consument zich breed orienteren.

Vergelijk.nl is een pionier in de markt, elke rol binnen Vergelijk.nl is daar cruciaal in.

Jasper

Account manager