IT afdeling

Het kloppend hart van het bedrijf

Kloppend hart

IT is het kloppend hart van het bedrijf. Onze dienstverlening bestaat enkel en alleen online en dus moeten de services 24 x 7 bereikbaar zijn voor consumenten. Zowel de consument als de winkels moeten erop kunnen vertrouwen dat onze websites in de lucht zijn. Het platform dat we hiervoor ontwikkeld is modulair opgezet. Door gebruik te maken van een microservice setup en machinelearning kunnen we razendsnel ontwikkelen en heel veel taken automatiseren.

Ik ben altijd op zoek naar verbeteringen van mijn eigen creaties, ook al betekent dat soms helemaal opnieuw beginnen

Wilbert

Senior Developer

Scrum

Nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan bestaande modules vragen strakke planning maar ook dynamiek. Een manier om snel te kunnen inspelen op de behoeften van de consument is zorgen voor korte ontwikkelcycli en korte time to market. De scrum methodiek stelt het team in staat om in korte sprints van 2 weken een nieuwe versie van onze websites te realiseren voor onze gebruikers. Het ontwikkelomgeving is zelfs zo flexibel dat we indien gewenst meerdere keren per dag kunnen releasen.

DevOps

De software die we opleveren wordt door het hele team ook onderhouden en beheerd. We houden elkaar hiermee scherp en het heeft er mede toe geleid dat we voor testing geen aparte rollen meer gedefinieerd hebben. DevOps gaat ver en dekt het volledige technische landschap tot aan de infrastructuur waar specialisten voor in het team zitten.